Fehérgyarmat Város Kézilabda Sportjáért Alapítvány NEA-MA-14

A Fehérgyarmat Város Kézilabda Sportjáért Alapítvány alapvető működési feltételeinek támogatása címmel sikeres pályázatot nyújtottunk be a "NEA-MA-14-M" kódjelű pályázati kiírásra ahol 1.047.000 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesültünk.

A támogatási intenzitás 90%-os volt, ahol a maradék 10% önrészt Szűcs József által felajánlott társadalmi munkával fedezte az egyesület. Ezúton is szeretnénk megköszönni felajánlását és áldozatos munkáját amit mind az alapítványnál és mind a kézilabdacsapatnál végez.

Alapítványunk kuratóriuma egyhangú döntéssel támogatta egy új irányvonal követésének a lehetőségét ahol a rendelkezésre álló pályázati forrásokra pályázatokat nyújtson be amivel lehetővé válik egy saját iroda üzemeltetése teljes irodai felszereltséggel valamint humánerőforrás és szervezetfejlesztés ami hozzájárul munkánk még szélesebb körű kibővítésében azaz lehetővé teszi majd hosszú távon egyesületünk fenntarthatóságát és magasabb támogatás nyújtását az általa alapító okiratban is lefektett kézilabda sporttal foglalkozó célcsoport számára.

Pályázatunkban helyet kaptak a saját iroda megvalósításához kapcsolódó költségtételek úgy mint 1 db irodai laptop, 1 db multifunkcionális lézernyomtató, 1 éves mobilinternet előfizetés valamint az irodai munkálatokhoz kapcsolódva 1 fő részmunkaidős foglalkoztatása a támogatási időszakban 2014.03.12-tól - 2015.03.09-ig.

Szervezetünk fejlesztéséhez kapcsolódóan fejlesztésre került egy bemutatkozó weboldal ami az alapvető információkat kommunikálja rólunk, mik a céljaink, kiket támogatunk, milyen formában támogathat minket, hogyan érhet el bennünket. Ezen túl igénybe vettünk marketing szolgáltatást amit az adó 1%-os gyűjtéshez használtunk fel, hogy az onnan érkező támogatások által befolyt összeg nagyságát növeljük mind a fenntarthatóságunk mind az alapítvány által nyújtott támogatás kibővítése céljából. Igénybe vettünk még pályázati tanácsadási szolgáltatást is az 1 éves megvalósítási időszak alatt amelynek a keretein belül megismerkedtünk azokkal a felhívásokkal amik ciklikusan megjelennek és alapítványunk portfóliójába beillenek valamint segítséget kaptunk a támogatási időszak alat benyújtandó új pályázatok elkészítéséhez is aminek az eredménye pár héten belül várható is.